Meer info?

Ook kan Pjotr design een potentiële huurder/ koper vrijblijvend advies geven op de mogelijkheden van het nieuwe pand.
Dit advies kan net dat duwtje geven om tot huur (of koop) van het pand over te gaan.

De impressies (inclusief panorama) die ik nu heb toegevoegd zijn in ongeveer een dag te maken waardoor ik ze  scherp kan aanbieden. Wellicht zelfs gratis als de huurder (of koper) daarna haar interieurontwerpopdracht door Pjotr design laat uitvoeren.

Artist Impression inclusief panorama E500,00

Pjotr design kan ook door middel van nieuwe plattegronden of impressies verfrissende en wervende visie op een pand geven alvorens potentiële huurders te werven.

Tijdens het ontwerpproces staat de inbreng van de opdrachtgever steeds hoog in het vaandel; de visie is dat we samen met alle betrokkenen ontwerpen, om uiteindelijk tot een optimaal resultaat te komen.
Door goed te luisteren naar de opdrachtgever en door het goed interpreteren van het programma van eisen en de omgeving stellen we duidelijke kaders.
Op deze manier ontstaat er steeds een verrassend en gebruikersvriendelijk ontwerp waar de gebruiker zich in thuis voelt.

Pjotr-design heeft al ruim 15 jaar ervaring in ontwerp en realisatie van diverse projecten in retail-, kantoor-, gezondheidszorg- en onderwijsomgevingen en kan het hele ontwerpproces begeleiden, van Concept Ontwerp tot Definitief Ontwerp en desgewenst tot “turn-key” oplevering.

Ik kom graag een keer langs om Pjotr-design verder te introduceren en geheel vrijblijvend te onderzoeken wat de mogelijkheden tot samenwerking kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Pieter Verbraak
PJOTR-DESIGN
KLOOSTERSTRAAT 63       5038VN      TILBURG 
KVK:51460165 BTW:152308660B02
 » Click to zoom -> Concrex hoofdkantoor GeldermalsenOntwerp van balie loopt in alle verdiepingen door in servicekastmeubels., Realisatie 2010 Ontwerp en realisatie van interieur woonhuis.Trap en vide RVS en kersenhoutOntwerp: interieurarchitect Pieter Verbraak,  Tilburg  Realisatie 2010  » Click to zoom -> Technasium Sg Spieringshoek Schiedam Atelier, grote flexibel inzetbare tafels. Op achtergrond de tooltowers; deze torens bevatten de "gevaarlijke"verspanende"apparaten. De tooltowers zijn afsluitbaar door de kap. In tooltower zit RGB-LED verlichting waardoor de gehele tooltower kan dienen als Moodlight, de lichtkleur kan veranderd worden naar het proces. Interieurontwerp Interieurarchitect Pieter Verbraak Pjotr-design TilburgGeraliseerd september 2013